Kestopigmentointi

Kenelle?

 

-Haluatko olla huoliteltu kellon ympäri?

-Toivotko kohotusta kasvonpiirteisiisi?

-Tahdotko päästä aamuisin helpommalla?

-Onko siistin ja valumattoman meikin teko vaikeaa? Tai onko sinulla harrastus/työ, jossa meikki ei pysy?

 

-Ovatko omat värisi haalistuneet?

 

Kestopigmentoinnilla vahvistetaan ja korostetaan omia piirteitä. Pigmentoitavia alueita ovat kulmakarvat, silmienrajaukset ja huultenrajat.
Väriä viedään neuloilla ihon ylempiin kerroksiin. Pigmentointitekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta kestopigmentoinnissa tulos ei ole ikuinen. Värit haalistuvat pikkuhiljaa 2-6 vuoden aikana pois. Pigmentoitava alue käsitellään yleensä kaksi kertaa ja jälkipigmentointi tehdään noin 3-5 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Näin pigmentoinnista saadaan kestävä ja tasainen.
Kestopigmentointia voi halutessaan ylläpitää ja uusia noin parin vuoden välein. Silloin riittää yleensä yksi käsittely.
Käsittelyn jälkeen ihossa voi olla hilseilyä, punoitusta ja turvotusta sekä lievää rupeentumista muutaman päivän ajan. Voimakasta hikoilua, saunaa, aurinkoa ja meikkaamista tulee välttää viiden vuorokauden ajan.
Kestopigmentointi suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle aina yksilöllisesti niin mallin kuin värinkin osalta. Valmiita värejä on paljon, joista sekoittamalla saadaan jokaiselle sopiva väri.
Kestopigmentointikäsittely aloitetaan aina suunnittelulla, jonka jälkeen iholle levitetään puudutetta. Puudutetta lisätään tarpeen mukaan koko käsittelyn ajan, joten asiakkaat eivät koe käsittelyä kivuliaana. Ensimmäiseen käsittelyyn varataan 1,5-2 h aikaa.

 

HUOM!
Jos sinulla on taipumus saada huuliherpes ja olet tulossa huulten pigmentointiin niin pyydä lääkäriltäsi herpeksen estolääke ennen käsittelyä. Herpes ei tule pigmentoimalla, mutta se voi aktivoida jo olemassaolevan.