Tuotteet

BEAUTY GARDEN

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu ihonhoitotuotteet sekä korkealaatuiset käsintehdyt teet.

Beauty Garden -ihonhoitotuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten kurkkua, porkkanaa ja kamomillaa, jotka viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa. Kun sato kypsyy, kukat ja vihannekset kerätään. Tämän jälkeen kukista saadaan maseroimalla uutettua kukan oma öljy, jolloin saadaan luomuöljyä. Vihanneksista tehdään luomumehua, jota käytetään tuotteiden vaikuttavana ainesosana. Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää tuotteissaan kurpitsaa vaikuttavana aineena.

Luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden lisäksi Beauty Garden valmistaa erilaisia Tee-juomia omista kukista ja yrteistään. Teet sisältävät mm. orvokkia, piparminttua, nokkosta ja kamomillaa. Suomessa teet ovat saatavana kampanjaluontoisesti.

Kaikki Beauty Garden -tuotteet on pakattu ekologisesti kauniisiin puu- ja lasipakkauksiin, ilman ulkopakkauksia.

Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin!

BOHO Green Revolution

Ekologinen – Eettinen – Edullinen – Luonnonkosmetiikkasarja

Boho Green Revolution on vallankumouksellinen värikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla

EETTISYYS – EKOLOGISUUS – KULUTTAJAYSTÄVÄLLINEN HINTA

Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon LUOMU raaka-aineita.

Boho on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green Revolution tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan.

 

LABORATOIRES FILORGA

Ranskalainen Laboratoires Filorga Paris Medi-Cosmetique® -hoitosarja tunnetaan edistykselliseen lääketieteellisen tutkimukseen perustuvista innovatiivista ja tehokkaista anti-aging tuotteista sekä ekslusiivisista tuoteaineista kuten mesoterapiassa käytettävä 54 ainesosan yhdistelmä NCTF®, ihoa kirkastava ja uudistava Glykopeel ja nykyaikainen hyaluronihappotäyteaine X-HA3.  Näitä pitkän kehitystyön tuloksena syntyneitä ainutlaatuisia ainesyhdistelmiä käytetään Filorgan kotihoitosarjojen lisäksi ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien hoidoissa kautta maailman.

filorga_logo

Kaikki Medi-Cosmetique® voiteet sisältävät patentoitua NCTF®-kompleksia, korkealaatuista hyaluronihappoa sekä yksilöllisiä, hoitotarpeen perusteella valikoituja ainesosia.

Filorgan Medi-Cosmetique® -tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima tuotteita ihon erilaisiin tarpeisiin sekä jatkuvaan käyttöön että kuuriluonteisesti käytettäväksi.

SCHMIDT’S DEODORANT

Schmidt´sin tehokkaat ja innovatiiviset deodorantit ovat liioittelematta mullistaneet käsityksen luonnollisista deodoranteista.

Nämä 100 % luonnolliset, alumiinittomat ja voidemaiset deodorantit ovat monen mielestä syrjäyttäneet tyystin jopa synteettiset kilpailijansa.

Dödöä on saatavilla niin stickinä kuin tyylikkäänä purkkiversiona spaattelin kera, ja uusimpana lisäyksenä sarjasta löytyy myös Sensitive-linja. Schmidt’s deodorantit ovat tunnettuja myös ainutlaatuisista tuoksuyhdistelmistään.

Allpresan

Allpresan hoitosarjasta löytyy apu jalkojesi monenlaisiin tarpeisiin. Allpresan on ainoa vaahtovoide-sarja, joka ei sisällä säilöntä-eikä väriaineita. Vaahtovoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja nopeasti ihoon imeytyvä. Sitä voivat käyttää turvallisesti kaikki asiakkaat. Allpresan pakkaukset on suunniteltu kestävää kehitystä ajatellen.