Tuotteet

ORGANIQUE

Inspiraation lähde on luonto, minkä vuoksi huolehdimme siitä, että tuotteemme koostuvat turvallisista, lempeistä ja samanaikaisesti tehokkaista aineksista. Organiquen tuotteista löydät runsaasti luonnosta peräisin olevia uutteita ja ainesosia. Tuotteet valmistetaan erittäin huolellisesti, kiinnittäen huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Suurin osa tuotetaan edelleenkin käsityönä.

Tiedämme, kuinka paljon kauneudenhoitotuotteet vaikuttavat näkö-, haju- ja tuntoaisteihimme, siksi varmistamme, että tuotteemme ovat värikkäitä, hyväntuoksuisia ja että niiden koostumus on miellyttävän samettinen. Arvostamme elämänlaatua ja osoitamme, miten jokapäiväiset hetket muodostuvat ainutlaatuisiksi hoidoiksi ja rituaaleiksi. Autamme sinua joka päivä hoitamaan luonnollista kauneuttasi. Tuotteistamme löydät juuri oikeat hoidot ihosi tarpeisiin. Jokaisella hoidolla on tietty vaikutus ja säännöllisen käytön ansiosta saavutat toivomasi tulokset.

BEAUTY GARDEN

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu ihonhoitotuotteet sekä korkealaatuiset käsintehdyt teet.

Beauty Garden -ihonhoitotuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten kurkkua, porkkanaa ja kamomillaa, jotka viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa. Kun sato kypsyy, kukat ja vihannekset kerätään. Tämän jälkeen kukista saadaan maseroimalla uutettua kukan oma öljy, jolloin saadaan luomuöljyä. Vihanneksista tehdään luomumehua, jota käytetään tuotteiden vaikuttavana ainesosana. Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää tuotteissaan kurpitsaa vaikuttavana aineena.

Kaikki Beauty Garden -tuotteet on pakattu ekologisesti kauniisiin puu- ja lasipakkauksiin, ilman ulkopakkauksia.

Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin!

BOHO Green Revolution

Ekologinen – Eettinen – Edullinen – Luonnonkosmetiikkasarja

Boho Green Revolution on vallankumouksellinen värikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla

EETTISYYS – EKOLOGISUUS – KULUTTAJAYSTÄVÄLLINEN HINTA

Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon LUOMU raaka-aineita.

Boho on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green Revolution tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan.

Asiakaspalautetta:
”Paras paikka on ehdottomasti Sa-va Mikkelissä! Sieltä sain hyvän palvelun ja ensi kosketus Bohoon ,joka vei mukanaan. Turusta asti lähdetty ostoksille Sa-vaan, mutta mitäpä sitä ei nainen kauneuden takia tekisi. ?”

”Sa-Va kosmetologipalvelu Mikkeli ? Aivan mahtavat meikit ja opastukset saatiin viime vuonna pikkujouluissa ”

” Kosmetologipalvelu SA-VA, Saara Valkonen, ihan parasta palvelua ja laaja valikoima ”

” Kosmetologipalvelu SA-VA, loistava palvelu ja löytyy kaikkea ihanaa…”

”Saaralla on taito nähdä mikä sopii juuri kyseiselle ihmiselle. Uusia ideoita ja väriyhdistelmiä rohkeasti ja onnistuneesti sekoittava taituri, silti lopputulos on aina tyylikäs.”

” Sa-Va kosmetologipalvelu ja Mikkeli. Ihan paras paikka ja huippu ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Heti ensimmäisestä kokeilusta jäin tuotteiden käyttäjäksi. Ihan parasta ”

” Sa -Va Mikkeli. Pääsin kokeilemaan tuotteita,sain opastusta ja nyt Boho -”koukussa” ”

”Sa-Va Mikkelissä on kuin karkkikauppa Bohoineen. Ja ammattilaiset apuna värivalinassa.”

” Ehdottomasti Kosmetologipalvelu SA-VA❤️ Saaran meikki-illan jälkeen olen aivan ihastunut sarjaan.”

 

LABORATOIRES FILORGA

Ranskalainen Laboratoires Filorga Paris Medi-Cosmetique® -hoitosarja tunnetaan edistykselliseen lääketieteellisen tutkimukseen perustuvista innovatiivista ja tehokkaista anti-aging tuotteista sekä ekslusiivisista tuoteaineista kuten mesoterapiassa käytettävä 54 ainesosan yhdistelmä NCTF®, ihoa kirkastava ja uudistava Glykopeel ja nykyaikainen hyaluronihappotäyteaine X-HA3.  Näitä pitkän kehitystyön tuloksena syntyneitä ainutlaatuisia ainesyhdistelmiä käytetään Filorgan kotihoitosarjojen lisäksi ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien hoidoissa kautta maailman.

filorga_logo

Kaikki Medi-Cosmetique® voiteet sisältävät patentoitua NCTF®-kompleksia, korkealaatuista hyaluronihappoa sekä yksilöllisiä, hoitotarpeen perusteella valikoituja ainesosia.

Filorgan Medi-Cosmetique® -tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima tuotteita ihon erilaisiin tarpeisiin sekä jatkuvaan käyttöön että kuuriluonteisesti käytettäväksi.